Livestreamoplossing van De Mannen Zonder Pak: makers van moderne media

JOUW
EVENT
LIVE 
ONLINE

Kijk nu live is de alles-in-één oplossing voor jouw digitale en hybride event. Een professionele meercamera live-uitzending (vanuit een van onze studio’s of bij jouw op locatie) met interactieve speler en mogelijkheid tot digitaal netwerken. Geheel verzorgd: jouw event live online.

Studio (zonder) Pakhuis

Vanuit onze eigen compacte livestreamstudio in Deventer verzorgen wij jouw talkshow, webinar, teamsmeeting en bedrijfsevent.

Kenmerken

Schuif aan met maximaal 5 personen aan onze ruime en moderne witte tafel.

Om de ruimte optimaal te benutten is hij voorzien van robotcamera’s. Deze bedienen we op afstand, maar geen zorgen: hulp zit (letterlijk) om de hoek. 

De studio is voorzien van voldoende sfeerlampen die we in aan kunnen passen naar elke huisstijlkleur.

Je presentatie op een groot scherm achter je, of er naast gaan staan? Geen probleem. De ruimte is voorzien van een groot verrijdbaar en in hoogte verstelbaar scherm. Ook hebben we naast de hoofdcamera een afkijkmonitor.

We kleden de studio naar wens aan met extra meubilair, accessoires of techniek. Denk aan een autocue, pitchplek of extra afkijkscherm.

Zoek je een grotere studio 
of wil je meer weten
over ons platform kijk nu live? 

Geheel
verzorgd

Met ons werken?

Je kunt ons vinden in een prachtig pakhuis vlakbij het centrum van Deventer, eenvoudig te bereiken: op 10 minuten rijden van de A1 (parkeren bij ons pand) en 10 minuten lopen vanaf station Deventer

Adres: Bergsingel 85, 7411 CN Deventer
Telefoon: 085 – 018 0188
E-mail: studio@dmzp.nl

Adres
Telefoon
E-mail
Bergsingel 85, 7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl

De mannen
achter kijk nu live

Wij zijn De Mannen Zonder Pak: makers van moderne media. We zijn verhalenvertellers voor bedrijven: in film, livestreaming, animatie, vr, podcasts en e-learning. Van begin tot eind, van concept tot uitvoering. We gaan graag met je om tafel om jouw verhaal te vertalen naar het beste middel voor jouw doelgroep.